Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

Je kan de WSB Application Manager downloaden in het downloadcentrum. Let op: je zal niet de eigenlijke applicatie downloaden, wel de installer. Wanneer je de installer uitvoert op je systeem, dan zal deze de meest recente versie van de WSB Application Manager downloaden en vervolgens installeren.


Tip: Indien je problemen ondervindt met het installeren van de applicatie, voer de installer dan uit met adminstratormachtigingen (rechts klikken of ctrl+shift inhouden).


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.

Applicatiebeheer


Met slechts een enkele klik gaat de WSB Application Manager aan de slag en zorgt hij ervoor dat een applicatie succesvol wordt gedownload en geïnstalleerd. Je hoeft je niet langer zorgen te maken of je wel een betrouwbare en meeste recente versie hebt, want daar zorgt de WSB Application Manager automatisch voor.

Mocht je een app willen verwijderen omdat hij je toch niet helemaal bevalt, dan zal de WSB Application Manager ervoor zorgen dat het correct en volledig gebeurd.

Geïntegreerde tools


Met de toolbox zorg je ervoor dat alles goed blijft werken. Zit je met een probleem of werkt een applicatie niet langer naar behoren, kijk dan zeker eens onder tools. We bieden onder meer tools aan om de integriteit van onze applicaties te controleren, de WSB Radio Player te herstellen indien nodig, of een update terug te draaien als de applicatie erna niet meer werkt. Ook vind je er een geavanceerde opruimer en verkenner om mogelijke restanten van onze applicatie te vinden.

Licenties beheren


Wanneer je een licentiesleutel hebt aangeschaft voor één van onze applicatie, dan kan je deze activeren via de applicatie zelf of via de licenties tool waarover de WSB Application Manager beschikt. Verder krijg je in deze tool een mooi overzicht van alle licentiesleutel - voor onze apps - die op jouw systeem werden gebruikt om onze applicatie te activeren.

Instellingen


Je hebt meer dan voldoende mogelijkheden om onze applicaties naar je hand te zetten. Zo kan je onder meer kiezen voor automatische updates, geavanceerde installatie-opties, de taal van de WSB Appliation Manager, welke applicaties zichtbaar zijn, en nog veel meer …
Kernfuncties


Applicaties beheren


Altijd alles up-to-date
en bij de hand, met de alles-in-één application manager voor al onze geweldige apps.

WSB Smilon

WSB Application Manager

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:
Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor de WSB Application Manager. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.