Onze applicaties worden opgedeeld in 3 groepen (allen even gratis!), met elk hun eigen kenmerken.


WSB Application Manager


 Altijd alles up-to-date en bij de hand met onze all-in-one beheerstool.

WSB Application Manager

WSB Application Manager

WSB Hit 1000WSB GuardianGratis downloadMeer infoGratis downloadMeer info

Nieuwe Dynamische Applicaties


Nieuwe applicaties zullen steeds via het Nieuwe Dynamische Applicaties platform (WSB Application Manager) worden aangeboden. Ze worden automatisch bijgewerkt, ondersteunen 32 als 64 bit en aangepaste installatielocaties.

De WSB Application is de centrale plaats voor alle applicaties die door Wesper Sites Belgium ontwikkeld worden. Deze eenvoudige applicatie staat in voor het installeren, verwijderen, updaten en verdere beheer van al onze nieuwe dynamische applicaties. Oudere applicaties (cf. One Click Applications) kunnen ook beperkt beheerd worden.


Verder biedt de WSB Application Manager ook hulptools aan voor wanneer een bepaald probleem zich voordoet en worden al je licenties erdoor beheerd.


WSB Password Protected

Wachtwoorden vormen de sleutel van ons tweede leven, en net zoals de sleutel van je wagen of huis, houd je ook deze veilig bij je. Met WSB password protected kan je oneindig veel wachtwoorden genereren die bijna onmogelijk te kraken zijn.


Daarnaast kans deze tool ook nog eens bestanden of teksten versleutelen zodat niet enkel je online profielen veilig zijn, maar ook je offline bestanden en zelfs je conversaties …

Gratis downloadMeer infoWSB Password Protected

WSB Guardian

Gratis downloadMeer info

WSB Guardian maakt gebruikt van ‘s werelds grootste databank met informatie over malware die er bestaat - Virustotal - om uw computer te controleren op bedreigingen. Door tegelijkertijd de resultaten van maar liefst 57 professionele toepassingen te raadplegen, ziet WSB Guardian geen enkel beestje over het oog.


Als je echt zeker wilt zijn, laat WSB Guardian je pc dan beoordelen.

WSB Hit 1000

WSB Hit 1000 is een applicatie met een eenvoudig doel: probeer te drukken wanneer de teller op 1000 staat. Dit lijkt zeer eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Net zoals op de kermis kent ook deze teller bepaalde geheimen om je het leven zuur te maken.

Gratis downloadMeer info

WSB Enrich

Gratis downloadMeer infoWSB Enrich

Met WSB Enrich geven we je een fictieve portefeuille van €100.000 die je vrij kan beleggen op de meeste Europese en Amerikaanse beurzen. Als je na een jaar een fikse koerswinst hebt behaald, dan moet je misschien toch eens overwegen de stap te wagen…


Opgelet: je kan hier geen echt geld mee verdienen!


Op dit moment is onze applicatie niet langer in staat de actuele koers op te halen. We zoeken een gratis alternatief om het probleem op te lossen.

One Click Applicaties


Onze oudere applicaties zijn ontwikkeld volgens het One Click Application principe en worden geïnstalleerd door  Windows installer. Ze worden ondersteund door de WSB Application Manager voor updates en beheer, maar Windows zal ze installeren en verwijderen volgens zijn principes. Ze zijn allen 32 bit.

WSB Radio Player

Gratis downloadMeer info

WSB Radio Player is een applicatie waarmee gebruikers naar diverse internet radiostations kunnen luisteren terwijl zij tegelijkertijd over alternatieven beschikken zoals het luisteren naar hun eigen muziekbibliotheek en cd’s. Verder biedt de applicatie ook mogelijkheden op het gebied van now playing informatie die onmiddellijk via de ingebouwde webbrowser op Youtube kan worden opgezocht voor een langer genot.


WSB Radio Player werd opgevolgd / vervangen door WSB Smilon.

WSB Radio Player

WSB Smilon

Ons nieuwe paradepaardje! WSB Smilon is een applicatie waarmee je naar talrijke radiozenders in binnen en buitenland kan luisteren via het internet. Daarnaast voegden we ook een functie toe die je in staat om op de hoogte gehouden te worden van het actuele weer en kan je cd’s en je eigen muziek bibliotheek er mee afspelen. Ook evenementen en alarmen werden toegevoegd, net als thema’s, Youtube functionaliteiten en meer. Kortom: alles-in-één! En dat ook nog eens gratis!

Gratis downloadMeer infoWSB Smilon

WSB Sofar

Sofar is onze eerste applicatie, en is een eenvoudig webbrowser die gebaseerd is op de Internet Explorer engine van Windows. De applicatie omvat alles wat je nodig hebt om een paar eenvoudige websites te bezoeken en beschikt over de voornaamste elementen die je nodig hebt, zoals een geschiedenis en favorietenlijst.

Gratis downloadMeer infoWSB Sofar

WSB Update Manager

Gratis downloadMeer info

De WSB Update Manager helpt bij het bijwerken van onze applicaties naar de nieuwste versie door u op de hoogte te brengen van updates en het downloaden van de bijgewerkte software. Let wel op: de WSB Update Manager ondersteunt enkel onze One Click Applications.


Opmerking: Het is aan te beven de WSB Application Manager te gebruiken daar deze ondersteuning biedt voor al onze applicaties.

WSB Journal

WSB Journal is een applicatie die nooit echt ver gekomen is. Hij had tot doel een portaal te vormen voor de studenten van de Uhasselt waardoor zij eenvoudig Blackboard, het intranet en andere websites konden bezoeken. Daarnaast beschikt de applicatie ook over notities, een directe link naar Facebook en de buienradar. Ook een soort verkenner werd geïmplementeerd.


De ontwikkeling van deze applicatie is stopgezet.

Gratis downloadMeer infoWSB Update ManagerNieuwe Dynamische ApplicatiesOne Click ApplicatiesPowerPoint Add-onsWSB Journal

Valse positieven (beveiligingstoepassingen)


Aangezien we al onze applicaties gratis aanbieden, of ten minste een gratis versie, hebben we geen middelen om dure certificaten te kopen voor de ondertekening van onze applicaties. Dit kan er soms toe leiden dat bepaalde beveiligings-software onze applicaties onterecht als gevaarlijk beschouwd. De reden is dat er niet kan geverifieerd worden van wie de software is, waardoor de reputatiescore laag is, en vervolgens de software als onveilig wordt bestempeld. Wanneer u onze applicaties via onze website of de WSB Application Manager download, dan dient u niet ongerust te zijn. Wij hebben niet de intentie u of uw computer iets aan te doen, en doen er zelf alles aan om besmetting van onze software tegen te gaan. De ontwikkeling van WSB Guardian kan dit enkel beamen.


Hieronder een voorbeeld van een melding door Norton Security ten gevolge van een lage reputatiescore.
Via opties kan u het bestand herstellen en uitsluiten voor de toekomst.

Norton Security MeldingNorton Security Opties

Applicaties

WSB Swapper

Gratis downloadMeer info

De WSB Swapper is gebaseerd op de Swapper game van de iPhone. In dit spel is het de bedoeling om vier ballen van eenzelfde kleur in een tanwiel te krijgen. Daarna verdwijnen ze. Verder scoor je punten en moet je proberen om niet vast te komen zitten. Om een level te stijgen moet je een bepaald aantal combinaties maken.

WSB Swapper

PowerPoint Add-ons


PowerPoint Add-ons zijn een speciale klasse applicaties en worden geïnstalleerd en beheerd door Windows. Je kan ze niet beheren met de WSB Application Manager. Je kan de add-on in of uitschakelen via de beheerstools in Microsoft PowerPoint.

WSB Notes Ripper

Gratis downloadMeer info

Met de WSB Notes Ripper kan je met één klik alle notities uit een PowerPoint presentatie exporteren naar een Word document om ze daar vervolgens zonder de slides te kunnen verwerken, af te printen, of gewoon op te slaan.


Omdat elke presentatie anders is, biedt de WSB Notes Ripper de mogelijkheid om verschillende export-modellen te selecteren en zelf samen te stellen.


WSB Notes Ripper
WSB Brain Train

Train je brain met WSB Brain Train. Deze eenvoudige applicatie stelt je in staat je brain te trainen zodat je geheugen over tien jaar nog steeds zo goed is als het vandaag is. Of zelfs beter.


Memoriseer de volgorde waarin de verschillende bollen oplichten en repliceer ze vervolgens in dezelfde volgorde. Maak je een fout, dan is het game over. In het andere geval wordt de te herinneren serie enkel langer.

Gratis downloadMeer info