Koop hier je licentie


Wil je graag gebruikmaken van de premium functies van onze applicaties? Of wil je gewoon van die ‘soms toch wel’ vervelende reclame af? Dan heb je nood aan een licentiesleutel. Voor een aantal applicaties bieden we gratis een semi-premium licentiesleutel aan, maar een betalende staat altijd een trede hoger en je steunt er tevens de verdere ontwikkeling van onze applicaties mee!


Alle aankopen via deze website worden manueel door ons gecontroleerd en verwerkt.

Onder normale omstandigheden zal je je licentiesleutel binnen de 24 tot 48 uur na aankoop via e-mail ontvangen. Indien je voor 18u je aankoop voltooid hebt, dan kan je je sleutel diezelfde avond nog ontvangen.

Neem contact met ons op indien je na 3 dagen nog steeds geen code hebt ontvangen.

Store

WSB Smilon


Een licentie sleutel voor WSB Smilon kost € 2,50. Dankzij de licentiesleutel krijg je toegang tot de premiumfuncties en verdwijnt alle reclame uit de applicatie. Verder steun je ook de ontwikkeling van de applicatie.


Geldigheid: voor alle updates en upgrades, wel systeemgebonden

Bestellen

WSB Notes Ripper


Een licentie sleutel voor de WSB Notes Ripper kost € 1,50. Dankzij de licentiesleutel krijg je toegang tot de talrijke functies die de premium-rippers je te bieden heeft zodat je nog betere exports kan maken van je notities


Geldigheid: voor alle updates en upgrades, wel systeemgebonden

Bestellen

WSB Hit 1000


Een licentie sleutel voor WSB Hit 1000 kost € 2,00. Dankzij de licentiesleutel verdwijnt alle reclame uit de applicatie. Verder steun je ook de ontwikkeling van de applicatie.


Geldigheid: voor alle updates en upgrades, wel systeemgebonden

Bestellen

WSB Radio Player


Een licentiesleutel voor de WSB Radio Player kost € 2,50 en is volledig compatibel met zijn opvolger WSB Smilon. Dankzij de licentiesleutel krijg je niet langer reclame en steun je de ontwikkeling van de applicatie.


Geldigheid: voor alle updates en upgrades, wel systeemgebonden

Bestellen

Systeemgebonden


Al onze serienummers zijn (momenteel) systeemgebonden. Dit betekent dat je serienummer enkel werkt op de computer waarvoor je hem hebt aangeschaft. Het serienummer doorgeven aan vrienden of kennissen is verloren moeite. Wanneer je zelf een nieuwe computer koopt, zal je aldus een nieuw serienummer moeten aanschaffen.


Opgelet! Wanneer je significante wijziging aan je computer doorvoert, kan het zijn dat je identificatiecode wijzigt. Indien dit gebeurt zal de licentiesleutel niet langer aanvaard worden. Neem in dat geval contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor een nieuwe gratis licentiesleutel.