Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Brain Train maakt deel uit van de Nieuwe Dynamische Applicaties verzameling en dient geïnstalleerd te worden via de WSB Application Manager.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op uw systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je WSB Hit 1000 in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.

Eenvoudig of moeilijk


Hoe ver durf jij te gaan? Begin je met een moeilijk raster van slechts 20 te onthouden bollen, of ga je voor het extremer raster waar we je tot zelfs 40 bollen voorschotelen?

Je kan kiezen tussen uit een raster van 20 (5x4), 30 (6x5) of 40 (7x6) vakjes waar in een willekeurige volgorde kleurrijke bollen verschijnen.

Statistieken


Probeer jezelf of een andere gebruiker te overtreffen terwijl wij voor jullie allemaal de scores bijhouden. Kies een gebruikersnaam en zie hoe de rest van de wereld scoort. Niets leuker dan iemand anders te verslaan en tegelijkertijd je eigen brein op de proef te stellen, denk je niet,

100% gratis


Vergeet die kredietkaart want WSB Brain Train is 100 procent gratis. We zullen je een beperkte hoeveelheid reclame laten zien zonder dat die je stoort. Wil je de reclame doen verdwijnen en de ontwikkeling van deze applicatie steunen, dan kan je altijd upgraden naar een premium licentie.

Instellingen


Pas alles aan zodat je weet wat je kan verwachten, al zijn sommige dingen altijd wel een verrassing. Je kiest zelf de snelheid van het spel en kan aangeven of je een volledig willekeurige of een vooraf bepaalde reeks wilt gebruiken. Kies je voor die laatste, dan kan je proberen de volgorde uit het hoofd te leren, want dezelfde series komen altijd terug.

De applicatie is beschikbaar in het Engels en het Nederlands.

Kernfuncties


Het verslimmende
WSB Brain Train


Elke dag een slimmer en sneller brein, en dat dankzij een kleine oefening. Kan jij je high score verslaan?

WSB Smilon

WSB Brain Train

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor WSB Brain Train. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.
Standaard versus Premium

Er zijn twee licenties voor WSB Brain Train:


Standaard licentie (gratis)

Deze licentie zal met regelmaat reclameboodschappen laten zien.


Premium editie (€2,00)

Wanneer je een premium licentie aanschaft, verdwijnt alle reclame uit de applicatie.


Klik hier om naar de store te gaan.

Deze applicatie was vroeger beschikbaar als “One Click Application” maar werd begin 2017 herontwikkeld als een “Nieuwe Dynamische Applicatie”. Indien je de applicatie voordien geïnstalleerd hebt dan zal je deze moeten bijwerken naar de nieuwste versie. Consulteer onderstaande pagina voor meer informatie.


Klik hier voor meer info over hij bijwerken van een OCA naar een NDA applicatie.

Upgrade naar versie 2