Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Enrich maakt deel uit van de Nieuwe Dynamische Applicaties verzameling en dient geïnstalleerd te worden via de WSB Application Manager.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je WSB Enrich in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Opgelet: Op dit moment is WSB Enrich niet langer instaat om de beursgegevens op te halen. We hebben nog geen alternatieve gratis en werkbare methode gevonden om de meest recente gegevens op te halen. Zodra we een nieuwe bron hebben, dan zullen we tevens een nieuwe versie van de applicatie publiceren. Planningsgewijs werd evenwel besloten andere applicaties voorrang te geven.

15 real-time beurzen


De BEL20, NASDAQ, FTSE100, NEXT100, NETX150, fondsen … in totaal bieden we je 15 markten aan waar je aandelen of fondsen op kan kopen. De koersen worden met regelmaat opgehaald en taksen en andere kosten worden realistisch afgehouden. De cijfers waarmee je in de applicatie aan de slag kan gaan, zijn aldus een exacte kopie van de realiteit.

Portefeuille


Begin met 100.000 fictieve Euro’s en koop er zoveel aandelen of fondsen mee als je wilt. Wij houden bij hoeveel de aankoopkoers was zodat je net als in het echt je rendement kan achterhalen. Het enige waar we geen rekening mee houden in het spel is eventuele uitgekeerde dividenden, maar wie interesseert zich daarin als je een rendement van meer dan 50% hebt behaald?

Transacties


Kopen of verkopen, jij kiest. Wij houden over overzicht voor je bij zodat je te allen tijde weet wat je precies hebt uitgespookt. Voor elk aandeel waarin je handelt kan je opvragen welke aan- en verkooptransacties je hebt verricht, zo verlies je niet het overzicht als je meerdere keren hebt bijgekocht of verkocht.

Instellingen


Je kiest zelf wanneer de beurzen moeten worden bijgewerkt, maar niet vals spelen! In het echt kan je namelijk ook niet kiezen aan welke koers je koopt eenmaal je een order hebt ingelegd.

Kernfuncties


Fictief beleggen


Spelen op de beurs met reële koersen zonder dat het je een Euro kost!

WSB Smilon

WSB Enrich

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor WSB Enrich. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.