Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Guardian maakt deel uit van de Nieuwe Dynamische Applicaties verzameling en dient geïnstalleerd te worden via de WSB Application Manager.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je WSB Guardian in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.

Meerdere opinies


Door gebruik te maken van de database van Virustotal kunnen we tot 52 rapporten opvragen van professionele beveiligingstoepassingen per bestand. Hierdoor hoe je geen andere second opinion meer te vragen.

Wanneer Virustotal nog geen informatie heeft over het bestand, dan consulteren we het Cymru Malware Hash Registry om te kijken of ze het bestand als een bedreiging hebben geïdentificeerd.

Verschillende scantypes


Onze snelle scan begint met de cruciale gebieden en vergroot zijn gebied bij elke scan om uiteindelijk alle bestanden te controleren, maar je kan ook zelf een volledige systeemscan starten. Deze kan even duren, dus misschien laat je WSB Guardian beter doelgericht op zoek gaan naar kwaadaardige bestanden in een specifiek domein met onze domeinscan.

Uiteraard kan je ook een individueel bestand laten scannen.

Lerende tool


WSB Guardian is wat we willen noemen een “slimme applicatie”. Hij weet wat hij doet en deed, hierdoor is hij bij elke scan net dat tikkeltje slimmer en daarom meestal ook sneller.
Daarnaast verzamelen we alle gegevens en delen we ze op een veilige en anonieme manier met iedereen zodat je telkens met de meest recente lijst van definities aan de slag kan en niet nodeloos in de rij moet gaan staan.

Gedetailleerde informatie


Krijg een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen van eender welk bestand en laat onmiddellijk de veiligheid ervan controleren aan de hand van de SHA256 hash. Dankzij deze uitgebreide informatie weet je niet enkel of het bestand veilig is, maar ook dat er niet door iemand anders mee geknoeid is geweest.

Kernfuncties


Second opinion


Als je 52 keer

zeker wil zijn dat
je computer
echt veilig is.

WSB Smilon

WSB Guardian

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor WSB Guardian. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.