Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Password Protected maakt deel uit van de Nieuwe Dynamische Applicaties verzameling en dient geïnstalleerd te worden via de WSB Application Manager.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op uw systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je WSB Password Protected in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.

BeSafe


We bedachten ons eigen algoritme om wachtwoorden te genereren die bijna niet te kraken zijn. Door hun onvaste structuur, variabele lengte en willekeurige combinatie van letters, cijfers en speciale tekens, zijn de BeSafe wachtwoorden te volatiel om simpel gekraakt te worden. Ze zijn zo sterk dat sommige websites ze niet eens aan kunnen.

Verschillende generatoren


WSB Password Protected kan verschillende types wachtwoorden genereren, van een simpele pincode tot de nieuwe standaard onder de moeilijke wachtwoorden: 4 keer 3 of 4 keer 4. We integreerden reeds vijf verschillende generatoren waardoor er voor iedereen wel iets geschikt's tussen zit. Je hoeft niet langer zelf iets uit je mouw te schudden, dat doen wij voor jou!

Kluis


Je ziet ze overal opduiken: online en offline tools die je wachtwoorden veilig voor je bewaren. Niet verwonderlijk als GfL-774-zeF-8Dq het nieuwe 01-01-1900 is.

 WSB Password Protected beschikt over zijn eigen kluis en maakt gebruik van industrie leidende cryptografie die je wachtwoorden veilig en wel lokaal opslaat. Super handig en bovenal super veilig. Zo veilig dat zelfs de ontwikkelaars je gegevens niet kunnen herstellen als jij je wachtwoord vergeet!

Script


Vind je geen gepast wachtwoord of heb je zelf een super idee om wachtwoorden te genereren? Geweldig! Met de scrip engine waarover WSB Password Protected beschikt geneer je wachtwoorden volgens een door jou bepaald patroon, net als een echte professional. Na de logica via de gebruiksvriendelijke interface ingegeven te hebben ben je nog maar één klik verwijderd van je eigen, op maat gemaakte, wachtwoorden.

Kernfuncties


Een ijzersterk

wachtwoord


Je veiligheid is zeer belangrijk, wij helpen je alvast een sterk wachtwoord genereren …

WSB Smilon

WSB Password Protected

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor WSB Password Protected. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.
rGen


Unieke wachtwoorden die je niet moet onthouden of neerpennen, daarmee kan rGen je helpen. Kies een gebruikersnaam en hoofdwachtwoord en zie hoe rGen elke keer weer hetzelfde unieke wachtwoord genereert per website of dienst. Doordat de wachtwoorden nergens worden opgeslagen, zelfs niet in de kluis, is deze methode de meest veilige ooit. Niemand die je wachtwoorden kan stelen, zolang jij je gebruikersnaam en hoofdwachtwoord niet prijs geeft.

Cypher


Sommige bestanden wil je liever niet zomaar achterlaten. Met cypher kan je ze eenvoudig versleutelen met behulp van een simpel wachtwoord. Kies je bestand of geef wat tekst in en klik op coderen. De zin “Het is mooi weer.” zal plots veranderen in “Cdk3Y9tX48LbxLHpCzUWdEn1T0hRWfjYCmiEpzd/U5w=”, niemand die nog weet waarover het gaat, tenzij je het wachtwoord kent. Werkt met eender welk bestandstype, ook een simpel tekstbestand