Introducie en screenshot


Met de herstelmodule kan je de applicatie naar de standaardinstellingen herstellen. Dit is handig als het programma na een bepaalde aanpassing niet langer naar behoren werkt.

WSB Radio Player Herstelmodule

Downloaden

De WSB Radio Player Herstelmodule is beschikbaar als “One Click Application”, maar kan tevens via de WSB Application Manager worden geïnstalleerd. We raden je aan deze laatste optie te overwegen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Radio Player Herstelmodule in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Installeer je hem liever rechtstreeks? Gebruik dan onderstaande link:


Klik hier om de meest recente installer voor Windows te downloaden.


Zoals aangehald op de infopagina van de WSB Radio Player raden we je sterk aan om voor WSB Smilon te kiezen indien je de WSB Radio Player nog niet geïnstalleerd hebt.


Klik hier om naar de infopagina van WSB Smilon te gaan.

Bugs center

Er werden tot 2014 met regelmaat updates uitgebracht voor de WSB Radio Player en daarbij ook de WSB Radio Player Herstelmodule. Deze updates konden fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.