Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Smilon maakt deel uit van de Nieuwe Dynamische Applicaties verzameling en dient geïnstalleerd te worden via de WSB Application Manager.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je WSB Smilon in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.

Ongelimiteerde radio


Je zal nooit nog last hebben van een saaie namiddag want met meer dan 100 radiozenders vind je altijd wel iets naar je zin. Mocht je er toch niet in slagen om je favoriet of een nieuwe in onze bibliotheek te vinden, maar vond e zelf ergens een leuke muziekstroom op het internet?Voeg de url van de radiozender dan toe aan je eigen streams en begin met luisteren! Hij zal altijd voor jou klaar staan.

Radio op jouw maat


Aangezien de meeste mensen een favoriete radiostation hebben, en jij misschien ook wel, hebben we de mogelijkheid om deze aan WSB Smilon mee te delen ingebouwd. Vertel het hem één keer en hij zal de volgende keer onmiddellijk je favoriete radiozender opstarten. Zelfs met Windows, als jij dat wilt.

Je favoriete radio kan per uur en dag verschillen, daarom passen wij je favoriete radiozender aan aan het schema van de week. Zo mis je nooit nog een top 50 of geweldige mix op die andere leuke radio.

Toegang tot jouw muziek


De muziek uit je eigen bibliotheek vind je vast geweldig en kan een waardig alternatief zijn voor de vele radiozenders. Met WSB Smilon heb je rechtstreeks toegang tot je Windows en iTunes muziek collectie.

Mocht je een cd hebben die nog in op je pc staat, dan kan WSB Smilon deze voor je afspelen en zelfs rippen naar je harde schijf. Daarnaast hebben we ook directe links voorzien naar de meest bekende e-streaming diensten zoals Spotify en Deezer.

Real-time weersinformatie


Voor de meeste Vlaamse radiozenders ondersteunen we now playing informatie, maar voor het weer kunnen we je een wereldwijde dekking bieden. Dankzij onze dynamische achtergronden kan WSB Smilon zijn thema onmiddellijk afstemmen op het weer dat het buiten is, zo hoeft je enkel naar de heldere lucht, donkere onweerswolken of natte grassprieten te kijken. Daarnaast geven we je ook de belangrijkste weersindicatoren en een 5 daagse voorspelling voor je favoriete locatie.

Kernfuncties


Meer dan radio


Altijd je favoriete muziek en actuele weersinformatie bij de hand. Net als zoveel meer…

WSB Smilon

WSB Smilon

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:
Bugs center

Er worden met regelmaat updates uitgebracht voor WSB Smilon. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.
Licentietypes

Er bestaan vier verschillende licenties waaronder je WSB Smilon kan gebruiken


Standaard licentie (gratis)

Deze licentie bevat de minste functionaliteiten en een reclameboodschap zal worden weergegeven bij de opstart van de applicatie.


Pro licentie (cadeau)

Deze licentie bevat dezelfde functionaliteiten als de standaard licentie maar zal minder reclame weergeven. Omdat je de moeite hebt genomen om deze webpagina en in het bijzonder dit stuk te lezen, geven we je bij deze de code om de pro versie gratis te ontvangen en een deel van de ellendige reclame uit te schakelen. De code vind je links onder de sleutel.


WSB Radio Player upgrade licentie (automatisch)

Deze licentie is quasi gelijk aan de premium licentie en wordt automatische toegekend wanneer een geldige licentiesleutel voor de WSB Radio Player wordt aangetroffen. Je kan deze licentie dan ook niet komen. Hij is een cadeau voor mensen die in het verleden al met de WSB Radio Player aan de slag gingen.


Premium licentie (€2,50)

Deze licentie is betalend en kan bepaalde functies ontgrendelen die niet in de gratis of pro licentie zijn opgenomen. Op dit moment zijn er qua functionaliteiten quasi nog geen verschillen tussen de versies, m.u.v. reclameboodschappen, maar dit kan in de toekomst veranderen. Je steunt met de aankoop van deze licentie evenwel de ontwikkeling van deze applicatie en behoudt deze licentie overheen alle updates en upgrades. Je koopt met andere woorden de garantie dat je altijd alle functionaliteiten zal kunnen gebruiken.


Een licentie voor 1 pc kost €2,50 en is momenteel niet overdraagbaar tussen systemen. Bij wijzigingen aan je systeem kan het serienummer plots niet meer aanvaard worden. Neem in dit geval contact met ons op met vermelding van je serienummer en identificatie code zodat we je eventueel een nieuwe licentie sleutel kunnen bezorgen.


Klik hier om naar de store te gaan.

Alarmen


Soms is het handig als iemand anders voor je de tijd in het oog houdt. We hebben WSB Smilon dan ook van de belangrijkste klok-gerelateerde functionaliteiten voorzien. Zo beschikt WSB Smilon over een alarm, stopwatch en timer. Daarnaast is het ook mogelijk om WSB Smilon (en optioneel ook je computer) op een vooraf bepaald tijdstip te laten afsluiten.

Evenementen


Plan een evenement en tel samen met WSB Smilon af naar de dag van je leven, dat is wel even handig als je precies wilt weten hoeveel jaren, maanden, weken of zelfs dagen een bepaalde dag zich van vandaag bevindt. Luisteren gezellig naar de radio of je eigen muziek en droom al weg van de dag waarop je je favoriete zanger(es) of groep zal ontmoeten.

Video speler


Muziek is veel meer dan enkel een verzameling van noten en klanken. Het is een belevenis en die krijgt een hele nieuwe dimensie wanneer je de geluidsgolven ondersteunt met bewegende beelden. Daarom kan je met WSB Smilon ook video’s afspelen. Je bent dus niet beperkt tot audiobestanden maar kan ook aangekochte of gedownloade clips ten volle beluisteren en bekijken.

Youtube en webbrowser


Hoor je een geweldige song en wil je hem onmiddellijk opzoeken op Youtube? Dat kan dankzij de geïntegreerde webbrowser. Op basis van de informatie van de now playing module brengen we je onmiddellijk naar de juiste Youtube video. Maar ook de website van de radiozender ligt binnen handbereik. Je hoeft geen andere applicatie te openen, je kan de website namelijk in WSB Smilon zelf bekijken.

Opnemen


Soms hoor je een liedje en wil je niet liever dan het voor eeuwig vereeuwigen zodat je het eventueel achteraf nader op kan zoeken of herbeluisteren. Door gebruik te maken van de ingebouwde opnamefunctie kan je onmiddellijk je favoriete show op een directe of indirecte manier opnemen. Want opnemen kan je met WSB Smilon altijd, ongeacht het formaat of de vorm waarin de muziek op jouw computer uit de luidsprekers komt.

Personalisatie


Jij kiest wat je leuk vindt en wij passen WSB Smilon naar jouw wensen aan. Heb je liever een blauwe of gebloemde achtergrond, in onze uitgebreidde bibliotheek vind je vast een thema dat bij jouw wensen past. Daarnaast kan je bijna alles naar je eigen hand zetten met de ruime hoeveelheid aan instellingen, die logisch en ordelijk voor je zijn georganiseerd.

GETPROFORFREE