Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

De WSB Sofar is beschikbaar als “One Click Application”, maar kan tevens via de WSB Application Manager worden geïnstalleerd. We raden je aan deze laatste optie te overwegen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Sofar in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Installeer je hem liever rechtstreeks? Gebruik dan onderstaande link:


Klik hier om de meest recente installer voor Windows te downloaden.

Interface


Tot 10 tabbladen met titel verwijzing en automatische aanpassing van de lay-out, en een balkje waardoor je snel iets op kan zoeken via de meest gerenommeerde zoek machines waaronder Google, Yahoo!, Aol, Altavista of anderen … Daarnaast bieden de verschillende snelkoppelingen je de mogelijkheid om snel te navigeren naar daar waar je moet zijn.

Favorieten en geschiedenis


We hebben een groot aantal aan websites verzameld en samen in een favorietenbox gezet. Je hoeft dus niet zelf alle websites die de meeste mensen bezoeken aan je favorieten toe te voegen. Natuurlijk is er ook plaats voorzien voor je eigen favoriete websites.

Eenvoudig beheerbaar en aan te  passen, je navigeert snel en eenvoudig terug naar de pagina waar je eerder al bent geweest.

Sofar Web Protect


We beschermen je automatisch tegen een select aantal kwaadaardige websites, zo voorkom je dat je geïnfecteerd raakt. Beter voorkomen dan te moeten genezen, en daar moet elk webbrowser je bij helpen, zo ook WSB Sofar.

Instellingen


Hij zoekt automatisch naar updates en met slechts een paar eenvoudige instellingen kan je de applicatie laten werken zoals jij dat wilt. Meer moet het toch niet zijn?

Kernfuncties


Onze simpele browser


Misschien niet de
meest geavanceerde, maar wel eenvoudige webbrowser.

WSB Smilon

WSB Sofar

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden nog uitzonderlijk updates uitgebracht voor WSB Sofar. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.