Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

De WSB Swapper is beschikbaar als “One Click Application”, maar kan tevens via de WSB Application Manager worden geïnstalleerd. We raden je aan deze laatste optie te overwegen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Swapper in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Installeer je hem liever rechtstreeks? Gebruik dan onderstaande link:


Klik hier om de meest recente installer voor Windows te downloaden.

High scores


Probeer jezelf of een andere gebruiker te overtreffen terwijl wij de high scores voor je bijhouden. Zo heb je altijd je een nieuwe uitdaging voor je klaar staan, want geef toe, er gaat toch niets boven het overtreffen van je eigen beste score (of die van een vriend).

Hervatten


Soms moet je er gewoon vandoor of heb je zin om in die laatste minuut toch nog een spelletje te starten. Bij de meeste spelletjes zou het betekenen dat je de volgende keer opnieuw moet beginnen of je computer de hele dag of nacht aan moet laten staan. Bij WSB Swapper is dat allemaal niet nodig, want je kan op eender welk moment op opslaan klikken en de volgende keer je spel hervatten.

Levels


Ja hoor, er zijn verschillende levels voorzien. Je merkt ze op het eerste zicht misschien niet op, maar ze zijn wel degelijke aanwezig. Naarmate je verder in het spel vordert zal je merken dat het steeds moeilijker wordt, en dat ligt niet enkel en alleen aan de aard van het spel. Er is op de achtergrond veel meer gaande.

Instellingen


Zoals het hoort kan je in deze applicatie ook het een en ander finetunen zodat het spel volledig op je lijf geschreven is.

Kernfuncties


De leukste ballenmachine


Kan jij ervoor zorgen
dat de machine blijft werken? Probeer het
uit, het is gratis!

WSB Smilon

WSB Swapper

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:
Bugs center

Er worden nog uitzonderlijk updates uitgebracht voor WSB Swapper. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.