Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

De WSB Update Manager is beschikbaar als “One Click Application”, maar kan tevens via de WSB Application Manager worden geïnstalleerd, die tevens de opvolger van de WSB Update Manager is. We raden je aan deze laatste optie te overwegen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Update Manager optioneel in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager, al raden we je aan gewoon de WSB Application Manager te gebruiken.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Installeer je hem liever rechtstreeks? Gebruik dan onderstaande link:


Klik hier om de meest recente installer voor Windows te downloaden.

Opgelet!


De WSB Application Manager neemt alle taken over van de WSB Update Manager. De WSB Update Manager zal nog updates kunnen installeren, maar enkel voor “One Click Application”. Nieuwe applicaties (waaronder alle “Nieuwe Dynamische Applicaties”) worden niet ondersteund en wanneer een OCA applicatie omgezet wordt naar een NDA dan zal de ondersteuning ook voor die applicatie vervallen.

We raden dan ook aan de WSB Application Manager te gebruiken.

Nieuwe software en updates


Installeer nieuwe software alsof hij er altijd al was en werk alle “one click application” applicaties van Wesper Sites Belgium in één keer bij naar hun nieuwste versie.


De volgende applicaties worden ondersteund door de WSB Update Manager:

Hulptools en informatie


De WSB Update Manager is meer dan een tool om software te installeren. Door middel van de ingebouwde tools kan je zelf een aantal problemen oplossen en krijg je toegang tot informatie die je anders voor verborgen had geacht. Kortom: de WSB Update Manager is van essentieel belang bij onze andere applicaties.

Kernfuncties


Onze update manager


Altijd de nieuwste software bij de hand, en alles in één keer terug up-to-date!

WSB Smilon

WSB Update Manager

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

De ontwikkeling van deze applicatie is stopgezet, er worden niet onmiddellijk updates verwacht. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.