Premium kopen


Wanneer je de premium functies wilt ontgrendelen, dan hoef je enkel de ontwikkeling te steunen. Door het kopen van een licentiesleutel doe je dit.


Opmerking: Installeer eerst de WSB Notes Ripper op je computer en kijk of alles werkt. Indien er problemen zijn dan lossen we die eerst graag samen met je op! We willen niet dat je een licentiesleutel koopt voor een applicatie die niet zou werken. Wanneer je de applicatie eerst test weet je zeker dat alles werkt en kan je vervolgens met een gerust hart een sleutel kopen. Op deze manier steun je de ontwikkeling van deze en andere applicaties.


Zorg ervoor dat je de identificatiecode van je computer bij de hand hebt. Klik hiervoor op “Ontgrendel Premium” in het lint van de WSB Notes Ripper.


Mochten er problemen zijn tijdens de aankoop of met de applicatie, aarzel dan niet ons te contacteren!

WSB Notes Ripper store

1. Koop een sleutel


Vul het onderstaande formulier in en voltooi je betaling via PayPal (veilig betalen) ten begunstigde van wesper[at]live.be. Vergeet niet om in de WSB Notes Ripper je identificatiecode op te vragen. Deze vind je op het venster “Ontgrendel Premium”.

2. Mail


Wacht op de mail met je licentiesleutel. Deze zal je onder normale omstandigheden binnen de 24 tot 48 uur na voltooiing van je betaling ontvangen. Indien je voor 18u je aankoop voltooid hebt, dan kan je de licentiesleutel diezelfde avond nog ontvangen. Stuur ons een mail indien je na 3 dagen nog steeds geen code hebt ontvangen.


3. Ingeven


Ga in de WSB Notes Ripper naar het venster “Ontgrendel Premium” en geef in het voorziene vak de licentiesleutel in. Klik vervolgens op ontgrendel. Je beschikt nu over de premium functies. Veel plezier ermee en aarzel ons zeker niet te contacteren als je problemen ondervindt.

Systeemgebonden


Al onze serienummers zijn (momenteel) systeemgebonden. Dit betekent dat je serienummer enkel werkt op de computer waarvoor je hem hebt aangeschaft. Het serienummer doorgeven aan vrienden of kennissen is verloren moeite. Wanneer je zelf een nieuwe computer koopt, zal je aldus een nieuw serienummer moeten aanschaffen.


Opgelet! Wanneer je significante wijziging aan je computer doorvoert, kan het zijn dat je identificatiecode wijzigt. Indien dit gebeurt zal de licentiesleutel niet langer aanvaard worden. Neem in dat geval contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor een nieuwe gratis licentiesleutel.


Prijs:

Licentie voor 1 computersysteem voor de WSB Notes Ripper, voor de ontgrendeling van de premium functies.

WSB Notes Ripper

€1.50

De betaling zal worden verwerkt door PayPal.


*Verplichte velden