Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

WSB Notes Ripper is een PowerPoint Add-on die geïnstalleerd kan worden via de WSB Application Manager, of door het volgen van de volgende stappen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op uw systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Notes Ripper in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Instructies voor manuele installatie


1. Open het downloadcentrum (zie link hierboven).

2. Klik op de knop “Download “ bij WSB Nots Ripper en kies voor de manuele installer.

3. Voer het exe-bestand uit. Indien nodig geef machtigingen.

4. Doorloop de Windows installer.


Opgelet: Het wordt aanbevolen alle installaties van de WSB Notes Ripper eerst te verwijderen en daarna pa een update uit te voeren. Indien er nog geen is geïnstalleerd, kan u dit negeren. Heb je alsnog problemen, probeer dan de tips op deze pagina..

Geïntegreerd


Geen aparte software die je op je systeem moet installeren, maar een simpele invoegtoepassing die volledig geïntegreerd is met je vertrouwde Microsoft PowerPoint. Het extra tabblad dat alle functionaliteit onderdak biedt, zal je heus niet storen.

Op maat gemaakt


We begonnen met een eenvoudige ripper, maar breidde deze al snel uit naar een premium ripper waar jij kiest wat en hoe je je notities wilt exporteren. Buiten de lijntjes kleuren is zonder tegenspraak mogelijk. Daarnaast bieden we je verschillende export mogelijkheden aan, gaande van platte tekst (txt), naar rijke tekst (rtf) en zelfs een mooi opgemaakt Word  document (.doc of .docx). Alles is in een handomdraai mogelijk.

Onthouden en eigenschappen


We onthouden waar jij mee bezig was, zodat je niet steeds naar die verre map moet navigeren. Ideaal als je een hele resem gelijkaardige PowerPoints wilt verwerken.

Daarnaast kan je ook metagegevens meegeven, zoals de auteur en extra sleutelwoorden, zodat je Word document nog net dat tikkeltje extra heeft.

Instellingen


Jij kiest wat je wilt dat er gebeurt, zowel in de instellingen als in de ripper. En zit je toch vast? Raadpleeg dan zeker onze ingebouwde cataloog met informatie en tips.

Wil je weten of er een nieuwe versie beschikbaar is? Dat kan vanuit de toolbar zelf.

Kernfuncties


De ultieme
notitie ripper


Exporteer je notities uit PowerPoint naar een eenvoudig Word document … Ja, het kan!

WSB Smilon

WSB Notes Ripper

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er worden soms updates uitgebracht voor de WSB Notes Ripper. Deze updates kunnen fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.
Standaard versus Premium

Er zijn twee licenties voor de WSB Notes Ripper. Hieronder vind je een vergelijkende tabel tussen deze twee versies.


Om een serienummer aan te vragen dien je eerst de WSB Notes Ripper te installeren, en via de knop “Ontgrendel Premium” (in het lint van de WSB Notes Manager) je persoonlijke identificatiecode op vragen. Eénmaal je dit nummer hebt, ga je naar de store op deze sites om het programma aan te schaffen.

Na betaling zal je binnen de 24u (tot 48u) een mail ontvangen met daarin je serienummer. Deze geef je dan in in de WSB Notes Ripper (via het venster dat verschijnt wanneer je op “Ontgrendel Premium” klikt.)


Klik hier om naar de store te gaan.

Versie

GRATIS

PREMIUM

Notities rippen

X

X

Notities met titels rippen

X

X

Notities rippen met titels en geoptimaliseerde lay-out


-


X

Rippen volgens een zelf samengesteld schema


-


X

Geavanceerde premium ripper (meer attributen)


-


X

Ondersteunde bestandstypen

TXT - RTF - DOC

TXT - RTF - DOC - DOCX

Recentste pad voorstellen

-

X

Document informatie toevoegen
(naam, titel, ...)


-


X

Te exporteren dia's selecteren

-

X

Updates en upgrades

X

X (met behoud premium functies)

Prijs

€ 0,00

€ 2,50