Screenshots

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van de applicatie. Klik op een afbeelding om ze te vergroten.

Downloaden

De WSB Radio Player is beschikbaar als “One Click Application”, maar kan tevens via de WSB Application Manager worden geïnstalleerd. We raden je aan deze laatste optie te overwegen.


Indien je de WSB Application Manager nog niet op je systeem hebt geïnstalleerd dan dien je dit eerst te doen. Dit gaat snel en eenvoudig, en neemt slechts een beperkte hoeveelheid schijfruimte in beslag. Vervolgens kan je de WSB Radio Player in alle veiligheid installeren via het onderdeel applicaties binnen de WSB Application Manager.


Klik hier om naar het downloadcentrum te gaan.


Installeer je hem liever rechtstreeks? Gebruik dan onderstaande link:


Klik hier om de meest recente installer voor Windows te downloaden.


Zoals reeds bovenaan deze pagina vermeldt raden we je evenwel sterk aan om direct voor WSB Smilon te gaan indien je de WSB Radio Player nog niet geïnstalleerd hebt.


Klik hier om naar de infopagina van WSB Smilon te gaan.

Standaard 74 zenders


De cataloog beschikt over 74 hoge kwaliteit radiozenders die verdeeld worden over 7 intuïtieve categorieën. Gaande van Belgisch tot Nederlands, en van Pop via Dance en Rock naar Trance en Hardstyle; er is voor iedereen wel iets beschikbaar.

Daarnaast kan je zelf nog tot 8 eigen urls van internetstreams toevoegen aan de lijst zodat je een nog niet ontdekte radio waar je dagelijks naar luister via onze app kan aanhoren.

Favoriete radio met schema


Automatisch een bepaalde radio laten starten? Dat kan, als je hem als favoriet instelt. Met een paar klikken kan je ervoor zorgen dat je favoriete radiozender automatisch start wanneer je de WSB Radio Player manueel opent of Windows wordt opgestart.

Daarnaast kan je dankzij Farian ervoor zorgen dat je favoriete radio wordt aangepast aan de dag en tijd. Je hoeft nooit nog de top 50 op dat andere station te missen.

Toegang tot jouw muziek


Spelen ze even geen goede muziek op je favoriete radio? Geen nood, met onze Merian module speel je je hele harde schijf af zonder extra moeite. Of heb je een nieuwe CD gekocht? Ook dat is geen brug te verder, want met de WSB Radio Player kan je hem gewoon afspelen.

Youtube en webbrowser


Leuk liedje? Misschien wil je wel even de clip ervan zien of het aan je YouTube lijstje toevoegen zodat je het later nog eens een kan beluisteren? Geen probleem, we zoeken het onmiddellijk voor je op.

Of moet je van de presentatoren als de holderdebolder naar de website gaan? Ook dat lossen we snel voor je op, want voor het overgrote deel kennen we de website wel. Meer zelfs, je kan hem in de app zelf consulteren.

Kernfuncties


Altijd verbonden


Van klassiek tot modern, geen enkele radiozender is hem vreemd.

WSB Smilon

WSB Radio Player

Systeemvereisten

De aanbevolen systeemvereisten voor onze applicatie zijn:

Bugs center

Er werden tot 2014 met regelmaat updates uitgebracht voor de WSB Radio Player. Deze updates konden fouten oplossen of nieuwe functies aan de applicatie toevoegen. We raden je aan deze updates steeds zo snel mogelijk te installeren. Een overzicht van de uitgebrachte updates kan je terugvinden in het bugs center. Daar beschrijven we voor elke versie wat er gewijzigd is tegenover de vorige release.


Klik hier om het bugs center te bezoeken.
Licentietypes

Er bestaan twee verschillende licenties waaronder je de WSB Radio Player kan gebruiken


Standaard licentie (gratis)

Deze licentie bevat de minste functionaliteiten en reclameboodschappen kunnen worden weergegeven (voornamelijk bij de opstart van de applicatie).


Pro licentie (gratis)

Deze licentie bevat dezelfde functionaliteiten als de standaard licentie maar zal minder reclame weergeven. Omdat je de moeite hebt genomen om deze webpagina en in het bijzonder dit stuk te lezen, geven we je bij deze de codes om de pro versie gratis te ontvangen en een deel van de ellendige reclame uit te schakelen. De codes vind je links onder de sleutel.


Premium licentie (€2,50)

Je steunt met de aankoop van deze licentie de ontwikkeling van deze en onze andere applicaties. Daarnaast zal je niet langer reclameboodschappen te zien krijgen, die wel zijn opgenomen in de gratis versie. Je behoudt deze licentie overheen alle updates en upgrades. Je koopt met andere woorden de garantie dat je altijd alle functionaliteiten zal kunnen gebruiken.


Een licentie voor 1 pc kost €2,50 en is momenteel niet overdraagbaar tussen systemen. Bij wijzigingen aan je systeem kan het serienummer plots niet meer aanvaard worden. Neem in dit geval contact met ons op met vermelding van je serienummer en identificatie code zodat we je eventueel een nieuwe licentie sleutel kunnen bezorgen.


Klik hier om naar de store te gaan.


Belangrijk: Een serienummer voor de WSB Radio Player werkt ook binnen WSB Smilon, maar moet wel in de WSB Radio Player ingegeven worden. Indien je nog geen licentie hebt gekocht, dan raden we je aan onmiddellijk een licentie voor WSB Smilon te kopen gezien de ontwikkeling van de WSB Radio Player is stopgezet ten behoeve van het verbeterde WSB Smilon.

Now Playing en meer


Je kent ze wel, van die songs die blijven plakken en waar je heel graag de titel en uitvoerder zou willen kennen. Indien dat het geval is met een radiozender binnen de WSB Radio Player, consulteer dan snel de now playing informatie en je weet het. (Voor de meeste Belgische zenders beschikbaar.)

Voor de VRT radiozenders kan je daarnaast ook opvragen welke show er op dit moment bezig is, inclusief de naam van de presentator.

Opnemen


Een leuke show of een leuk liedje? Neem het snel op met de WSB Radio Player en speel het daarna elke dag af. Alles wat je opgenomen zit, zit mooi gerangschikt in de interne bibliotheek. Je hoeft dus niet te schakelen tussen de WSB Radio Player en de Windows verkenner.

Systeemvak en vensters


Zit je takenbalk al vol? Geen paniek, de WSB Radio Player kan geminimaliseerd worden naar het systeemvak waardoor je kostbare takenbalk niet nodeloos gevuld wordt met programma’s die je liever op de achtergrond ziet werken.

Als je dan toch onze app op de voorgrond wil hout, dan wordt de inhoud automatisch aangepast aan de grootte van het venster. Zo geniet je altijd van de meest optimale weergave.

Thema’s


Omdat iedereen een andere smaak heeft, hebben we de WSB Radio Player voorzien met een groot arsenaal aan thema’s die je kan kiezen uit de Kirian bibliotheek. Met een simpele klik wordt het nieuwe thema geactiveerd zodat je kan genieten van een achtergrond waar je van houdt.

Interactieve applicatie


Curian is het denkende brein van de WSB Radio Player. Om de zoveel tijd geef hij je advies over hoe je de applicatie moet gebruiken en welke instellingen je het best gebruikt. Als je altijd het volume harder zet, dan zal hij je onder meer voorstellen het standaardvolume te verhogen.

Wanneer er iets belangrijks te vertellen is, dan zal zijn vriend Norian je daarvan onmiddellijk op de hoogte brengen. Je zal nooit nog out-of-date zijn.

Instellingen


Er is meer dan ruimte genoeg om de WBS Radio Player naar je hand te zetten. Er zijn heel wat instellingen die je kan aanpassen totdat ze precies staan zoals je wilt. Daarnaast bieden we ook een instelling aan die ervoor zorgt dat de opstart van de applicatie efficiënter verloopt waardoor je sneller naar je favoriete radio kan luisteren. Ook kan je zelf bepalen waar de applicatie zijn gebruikersbestanden opslaat en zorgen we ervoor dat hij altijd up-to-date is dankzij de ingebouwde updater.

111-111-111-111-001

222-222-222-222-002

Opvolger beschikbaar


WSB Smilon is de opvolger van de WSB Radio Player. Er zullen geen nieuwe functionaliteiten meer aan de WSB Radio Player worden toegevoegd aangezien we al onze tijd in WSB Smilon investeren. Compatibiliteit met nieuwe systemen wordt niet langer gegarandeerd. We bevelen u sterk aan om voor WSB Smilon te kiezen.

Help en ondersteuning

Indien je vragen of problemen hebt, bezoek dan ons forum of neem contact met ons op.


Klik hier om naar onze ondersteuningswebsite te gaan.

Initialiseringsfase


Tip: Wanneer de applicatie vastloopt tijdens het initialiseringsproces, maak dan gebruik van de WSB Radio Player Bridge tool die u via onze ondersteuningswebsite kan downloaden. Deze tool zit ook in de toolbox van de WSB Application Manager.


Herstelmodule


Ondervind je problemen met de WSB Radio Player? Probeer dan eens de WSB Radio Player herstelmodule. Waarschijnlijk zal alles weer werken na de uitvoering van deze tool!

OPGELET: Kijk onderaan in de herstelmodule naar de update informatie. Als er een update beschikbaar is, dan kan je deze best eerst installeren. Dit om de compatibiliteit met latere versies van de WSB Radio Player te garanderen. Mapstructuren kunnen wijzigen, hier kan de herstelmodule spijtig genoeg problemen door krijgen als hij niet up-to-date is. De nieuwste versie is hier beter tegen bestand.

Klik hier om naar de pagina van de herstelmodule te gaan.


Meer info